Fargerådgivning og fargedesign bedrift

Eksempler på fargepaletter utviklet av fargestudioet. Se flere eksempler ved å besøke prosjekter-siden.
Eksempler på fargepaletter utviklet av fargestudioet. Se flere eksempler ved å besøke prosjekter-siden.

Målrettet fargebruk

Dagny Fargestudio er et rendyrket fargestudio. Vi leverer fargepaletter og utvikler strategier på tvers av bransjer og flater. Våre oppdragsgivere kommer blant annet fra interiør-, arkitektur-, stat/kommune, og motebransjen.

Vi leverer flere forskjellige produkter, alltid tillpasset kundens ambisjoner og behov:

Fargestrategi merkevare

Hvilke farger skal merkevaren satse på? Hvilke farger skal brukes i kampanjer/utstillinger/markedsføring. Hvordan skal fargebruken utvikles fra år til år. Utvikling av fargeidentitet.

Fargepalett kolleksjon

Hvordan kan produktene/fargealternativene føles interessante, kommersielle, nyskapende/treffe ønskede målgrupper? Hva er målsettingene for kolleksjonen og hvordan skal disse nås? Kan levere målgruppespesifikke paletter eller brede «all rounders». Hvilke farger kan være med på å selge kolleksjonen som helhet.

Fargepalett fasade – arkitektur

Hvordan kan fargepaletten fremheve byggets arkitektoniske kvaliteter samtidig som den skaper den atmosfæren og stemningen oppdragsgiver har ambisjoner om? Vi kan utvikle fargepalett for et enkelt hus, bortettslag, gater og bydeler. Fargepalett leveres på ønskelig detaljeringsnivå

Fargepalett offentlig rom – interiør

Et roms fargepalett styrer i stor grad stemning og atmosfære, samtidig som det kan bidra til å være mer eller mindre effektivt. Vi utvikler fargepaletter for større og mindre prosjekter, som skoler, sykehus, sykehjem, omsorgsboliger og så videre.

Fargepalett kommersielle rom

Fargestudioet kan utvikle fargepaletter for retailkonsepter, kontorlokaler, frittstående butikker, behandlingsinstitusjoner etc, spesielt tilpasset virksomhetens visjon og målsetting. Farger kan både effektivisere bruk og gi klare konkurransefordeler.

Referanser

Dagny bidro til å utvikle en spennende og funksjonell fargepalett for vårt (mmw arkitekter) nye kontorbygg på Kjølnes i Porsgrunn. Gjennom Dagny fikk vi tilrettelagt en flott samling av farger som vi kunne benytte direkte i prosjektet, og som samtidig skapte gode rammer for videre valg av løst inventar og tekstil i interiøret. Dagny utfordrer deg med sine tanker rundt fargesammensetninger, samtidig som valgene føles trygge og faglig godt begrunnet

Line Myrenget, arkitekt, MMW architects

 

Når vi skulle lansere vårt største internasjonale prosjekt for Pure & Original Paint var det naturlig for oss å henvende oss til Dagny for hjelp. Vi har hatt enormt stor glede av å jobbe med Dagny, som har brukt fargene våre på en måte ingen andre har gjort tidligere. Prosjektet har fått stor oppmerksomhet i Norge og internasjonalt og vi takker for et utrolig godt samarbeid så langt.

Idar Stensvold, Pure&Original Paint (nederlandsk malingsprodusent premium segment)

Send forespørsel til mail@dagnyfargestudio.no

©2017 Dagny Fargestudio

Log in with your credentials

Forgot your details?