Dagny Fargestudio for Luck Oslo

Luck Oslo – fargekonsept

Luck er Oslos nyeste konseptbutikk på Løkka, med kreativ regi av Jojo Champfleur og John André Hanøy. Dette har vært et av mine favorittprosjekter sommeren 2017, hvor vi har bidratt med rådgivning til fargepalett.

Fasaden har fått en oppdatering – tidligere var den gul – samme nyanse som ovenfor. For å gjøre fasaden til et bedre blikkfang, ble det valgt en varm militæraktig nyanse av grønt som spiller på lag med gulfargen i etasjene oppover.

Det er valgt et monokromt uttrykk til fargepaletten, med forskjellige nyanser av grønt og en sort spesiallaget dør.

Alltid morsomt på jobb med John André og Jojo;)

Vinduskarmene har en sterkere nyanse av grønt, som rammer inn innholdet i vinduene og drar fargene fra plantene ut.

Endeveggen i venstre fløy har fått en militærgrønn nyanse som møtes av en blågrønn i tak. Jojo har stått for effektmalingen på alle vegger, som gir dybde og personlighet til rommet.

Det grønne går også igjen i høyre fløy, og i det rosa rommet innerst tilbys hårklipp og styling. Det grønne fra venstre fløy og fasaden går igjen i skyvedøren i front.

Blue steel

Nærbilde fra salongdelen hvor støvete rosa møter sennepsgult og de mest fantastiske stolene.

Midtrommet, som er det første du møter når du kommer inn, har to forskjellige nyanser av gult, som beveger seg ned mot dyp blått mot gulvet, og veggene er som kunstverk (igjen Jojo)

Detaljer av effekt på vegg.

Takene i de tre rommene/fløyene har alle forskjellige farger, og har jevn overflate, mens flere av veggene er strukturerte.

De dype, gule nyansene møter blågrønt i venstre fløy og støvete rosa fra høyre fløy.

I venstre fløy er det også en nisje for bøker/litteratur, i en dyp rødbrun nyanse, som skaper et interessant møte mot det blågrønne.

Konseptbutikk

Endelig åpnet Luck, som må sies å ha blitt en av mine favorittbutikker allerede. Utrolig interessant produktmiks, og føles definitivt som en destinasjon. Et must på listen hvis man skal oppleve Oslo (og også få tak i de fresheste solbrillene, vintagekupp fra Tokyo, grønne planter, ginkgo-øredobber eller serveringsfat i egen klasse.

Butikken fører merker som:

  • Tom Wood
  • Celine
  • Tom Ford
  • Serax
  • vintage/håndplukket
  • Mossige Goldlab
  • Balenciaga

©2018 Dagny Fargestudio

Log in with your credentials

Forgot your details?